Redovisning Bromma

När vi tar hand om din redovisning så kan du känna dig trygg för att allt blir korrekt.
Redovisning Stockholm

Kontakta oss för snabb redovisning!

Vi är ett lokalt företag som erbjuder tjänster inom redovisning i Bromma. För dig som har verksamhet i Bromma är det en fördel att välja oss för din redovisning. Vi tycker att den personliga kontakten är viktig. Du kan välja att vi tar dina uppdrag som redovisningskonsult eller så kan du hyra in personal från oss. Vi är flexibla och kan snabbt anpassa oss efter vad och i vilken omfattning du vill ha hjälp. Vi arbetar med moderna och effektiva system som gör att vi är snabba och kostnadseffektiva. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.


Underlätta administrationen

Är du småföretagare så förenklar du vardagen med Appen ”Digitala Företaget” i telefon eller på datorn.
Appen gör det lätt att leverera underlag till oss för redovisningen. Fota och registrera kvitton och leveransfakturor och skicka dom med en enkel knapptryckning.
Applikationen har många funktioner som skapa fakturor, skicka betalningspåminnelser, lägga till tidrapporter, skapa körjournal m m.
För att ha koll på ekonomin finns det en ”Ekonomisk översikt” i appen. Läs mer om den smarta appen och hur du kan dra nytta av den under sidan digital bokföring.